MindMoves

ADHD en ADD coaching

HOME

BEDRIJVEN

COUNSELLING

COACHING

AD(H)D-COACHING

TRAINING

RIJANGST

HOOGSENSITIVITEIT

BEELDDENKEN

TARIEVEN

INFO

CONTACT

LINKS

 

 

Sinds 2006 is Désirée van Golen aktief als ADHD en ADD-coach voor volwassenen en jongvolwassenen (vanaf 17 jaar).

ADHD en ADD kunnen worden behandeld door middel van medicatie, maar met medicatie doe je niets aan (ingesleten) gedrag en (nog) ontbrekende vaardigheden...

Ieder persoon is anders en ook de problematiek, die is ontstaaan door ADHD of ADD, kan per persoon verschillen. Daarom zijn de coachingtrajecten altijd maatwerk en toegesneden op het individu.

De individuele hulpvraag kan liggen op het terrein van opleiding/werk, relaties, huishouden en administratie, plannen en organiseren, zelfzorg, stemmingsproblemen etc.

Ik heb ruime ervaring met het coachen op alle bovengenoemde terreinen, maar vooral met het coachen van HBO en WO-studenten met een ADHD of ADD-diagnose.

Daarnaast staan voor mij het werken aan zaken als zelfvertrouwen, zelfrespect, eigenwaarde etc. vaak centraal.

Voor het aangaan van een coachingrelatie is een voorwaarde dat er een klik is tussen coach en coachee. Of die klik er is kunnen we onderzoeken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem daarvoor contact op met Désirée.

Mocht die klik er niet zijn, dan is er de mogelijkheid tot doorverwijzing naar een andere coach in de regio, Désirée treedt op als regiocoördinator voor de AD(H)D-coaches, met verschillende specialisaties, in Noord-Holland en Flevoland.

Mocht er sprake zijn van relatieproblematiek, waarbij één van beide partners gediagnosticeerd is met ADHD of ADD dan is Yvonne van Veldhoven, Praktijk 'Vol Vertrouwen' te Haarlem, hierin gespecialiseerd.

 

Copyright © 2013 MindMoves. Alle rechten voorbehouden.
Website ontwikkeld door Désirée van Golen