MindMoves

Désirée van Golen

HOME

BEDRIJVEN

COUNSELLING

COACHING

AD(H)D-COACHING

TRAINING

RIJANGST

HOOGSENSITIVITEIT

BEELDDENKEN

TARIEVEN

INFO

CONTACT

LINKS

 

Hiernaast het gezicht van MindMoves: Désirée van Golen.

Ik ben geboren in Amsterdam en heb hier mijn hele wonende en werkende leven doorgebracht.

Na afronding van het VWO ben ik meteen gaan werken. Pas rond mijn dertigste ging ik alsnog studeren. Deze studie (HBO Personeel & Arbeid) deed ik naast mijn werk als HR-adviseur bij de toenmalige Amro Bank. Tijdens mijn studie gingen ABN en Amro fuseren, wat uiteraard veel extra werk voor de afdeling HR betekende. Tel daar wat problemen in de privésfeer bij op en het recept voor een burnout is klaar.

Dat is mij dus, inmiddels heel veel jaren geleden, gebeurd. Na het glansrijk voltooien van mijn studie (ik heb daarna nog twee jaar gastcolleges aan de HVA gegeven) raakte ik burnout. Voor mij een louterende ervaring. Ik kwam erachter dat ik hooggevoelig ben en te lang bezig ben geweest om het anderen naar de zin te maken.

Ik heb mijn leven goed onder de loep genomen en uiteindelijk heeft dit erin geresulteert dat ik mijn baan heb opgezegd, weer ben gaan studeren (Stress-counselling bij SCN) en uiteindelijk in 2005 mijn eigen praktijk MindMoves ben gestart.

In mijn praktijk begeleid ik zakelijke en particuliere cliënten die te kampen hebben met (de gevolgen van) stress. Samen met mijn partner Martin Gieles begeleid ik cliënten die te maken hebben met rijangst en ik ben werkzaam als AD(H)D-coach voor (jong-)volwassenen. Ook van hooggevoeligheid heb ik mijn specialisme gemaakt en tenslotte ben ik gecertificeerd coach in de leermethode 'Ik leer anders'.

Ik heb me gespecialiseerd in diverse methoden en technieken en werk o.a. met RET, EMDR en Mindfulness. Ik heb de opleiding tot Verkeerscounselor en de bijscholing op dat terrein gevolgd en blijf me steeds verder ontwikkelen en specialiseren.

Ik werk zowel op verwijzing van huisartsen en psychiaters, als voor verschillende bedrijven en overheidsinstellingen.

 

Copyright © 2013 MindMoves. Alle rechten voorbehouden.
Website ontwikkeld door Désirée van Golen