MindMoves

Training voor bedrijven

HOME

PARTICULIEREN

COUNSELLING

COACHING

AD(H)D-COACHING

TRAINING

RIJANGST

HOOGSENSITIVITEIT

TARIEVEN

INFO

CONTACT

LINKS

 

Het is mogelijk om voor uw organisatie of afdeling trainingen op maat samen te stellen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, vermeld ik hieronder mijn ervaring, maar ook aan specifieke wensen kan inhoud worden gegeven.

Uiteraard heb ik op dit terrein zelf opleidingen (Train de Trainer) gevolgd. Verder bij ABN AMRO verschillende trainingen gegeven op het terrein van leidinggeven, functioneringsgesprekken en werkoverleg.

In 1994 en 1995 gastcolleges verzorgd aan de Algemene Hogeschool van Amsterdam voor het vak Emancipatie in Bedrijf.

In maart 2006, in samenwerking met PNO dienstverlening, training Gespreksvaardigheden ten behoeve van 2 groepen leidinggevenden van het bedrijf G.P. Groot.

Training Therapeutische Gespreksvaardigheden volledig geschreven en uitgewerkt voor medewerkers op doktersposten in het Surinaamse binnenland. Deze training is daar ook met veel succes gegeven aan verschillende groepen verpleegkundigen.

Gedurende twee jaar, op regelmatige basis, praktijkdagen verzorgd voor het CIVAS op het terrein van Counselling (Gespreksvaardigheden, Valkuilen), AD(H)D-coaching en het Opzetten van een Eigen Praktijk, dit in samenwerking met Ans Ettema-Essler van Praktijk De Blauwe Driehoek.

Voor het BivT (Bijscholings Instituut voor Therapeuten), door het hele land, bijscholing gegeven aan therapeuten met als onderwerpen "Opzetten Eigen Praktijk" en "Hoogsensitiviteit". Dit tot medio 2013.

Februari 2013 workshop "Is there a positive side to the crisis" gegeven tijdens de Conference of Social and Behavioral Sciences van de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Copyright © 2013 MindMoves. Alle rechten voorbehouden.
Website ontwikkeld door Désirée van Golen

 

 

 

 

 

 

 

Vraag naar de mogelijkheden, maatwerk is mogelijk net zoals het erbij betrekken van andere ervaren trainers.